İSTANBUL / PENDİK - Osmangazi İlkokulu

Hüseyin KOZ - MÜDÜR

1975 Yılı´nda Trabzon İlinin Arsin İlçesi´ne bağlı Oğuz Mahallesi´nde dünyaya geldi. İlkokul 1.sınıfı Trabzon´a bağlı Merkez Pelitli Köyü´nde diğer dört yıllık bölümünü komşu köy olan Fındıklı Köyü´nde tamamladı. Ortaokul ve Liseyi Trabzon İmam Hatip Lisesi´nde okudu. Gazi Üniversitesi  Kastamonu Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü´nden 1998 yılında mezun oldu. 1998 Yılında Bartın İli Ulus İlçesi Yeniköy Andüz Mahallesi´nde iki ay Müdür Yetkili Öğretmenlik yaptıktan sonra,  aynı ilçenin Kumluca Beldesinin Kirsinler Köyü´ne öğretmen olarak atandı. Bu okulda görev yaparken 1999 Yılında vatani görevini kısa dönem olarak Tekirdağ ili Hayrabolu İlçesi´nde tamamladı.

2000 Yılında Özür Grubuna bağlı olarak eş durumu tayini neticesinde İstanbul İli Pendik İlçesi Abdurrahmangazi İlköğretim Okulu´na atandı. 8 yıl görev yaptıktan sonra 2008 yılında  Müdür Yardımcısı olarak Pendik İlçesi Abdullah Acar İlköğretim Okulu´nda göreve başladı. 19 Aralık 2014 Tarihinde de Pendik Gülizar Zeki Obdan İlkokulu´na Müdür olarak atanarak görevine başladı. Pendik Gülizar Zeki Obdan İlkokulu´ndaki görev süresi dolduktan sonra zorunlu yer değiştirmeye bağlı olarak okulumuza Müdür olarak atanan Hüseyin KOZ    3 Ağustos 2023 tarihinde okulumuzdaki görevine başlamıştır. Evli biri kız ve biri erkek iki çocuk babasıdır.