İSTANBUL / PENDİK - Osmangazi İlkokulu

Ock

"Eğitimde İyi Örnekler Projesi Kapsamında" Öğrencilerimizde merhamet duygusunu geliştirmek, çevre konusunda duyarlı olmalarını sağlamak ve olumlu davranışlar kazandırmak amacıyla öğrencilerimizin aktif katılımıyla kuş evleri yapıldı.

May

Okulumuzdan bir grup öğrenci ile TEKNOFESTİ gezdik. Öğrencilerimiz teknolojik gelişmelerden haberdar oldular.

Tüm öğrencilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Mrt

Okulumuz 2022-2023 Geleneksel Çocuk Oyunları 4. Sınıflar Yakan Top Kategorisinde Pendik İlçe 1. oldu.

Yarışmada emeği geçen Bülent Dalkıran Öğretmenimizi ve Öğrencilerimizi tebrik ederim. İstanbul İl elemelerinde başarılar dilerim.

Mrt

(İFET) İlkokul Fiziksel Etkinler Koordinasyon Yarışmalarında 4.Sınıf Takımımız Pendik 3. sü olmuştur. Öğretmenimiz Bülent DALKIRAN ve 4/D sınfı öğrencilerimizi tebrik ederiz.